tag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post5621203641777534910..comments2024-03-12T08:09:00.029+01:00Comments on Bez Pszenicy: Racuszki z ryżu brązowegoKamilahttp://www.blogger.com/profile/17505167166162483806noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post-78018537089789720832013-11-02T19:16:18.928+01:002013-11-02T19:16:18.928+01:00Udało mi się dziś zrobić placki z mąki z brązowego...Udało mi się dziś zrobić placki z mąki z brązowego ryżu i były pyszne! Smakowały trochę podobnie do kaszy manny na mleku i były bardzo chrupiące. Zjedliśmy je z dżemem i miodem - pycha :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06934734851552064397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post-58294738417915716712013-10-27T08:47:26.629+01:002013-10-27T08:47:26.629+01:00powodzenia zatem życzę :) i czekam na relację ;)powodzenia zatem życzę :) i czekam na relację ;)Kamilahttps://www.blogger.com/profile/17505167166162483806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post-30353358380760610892013-10-26T23:31:44.464+02:002013-10-26T23:31:44.464+02:00Dzięki za odpowiedź, spróbuję zrobić i dam znać ja...Dzięki za odpowiedź, spróbuję zrobić i dam znać jak wyszło.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06934734851552064397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post-32389795600904728492013-10-24T18:43:37.064+02:002013-10-24T18:43:37.064+02:00jeśli ma być bez gotowania na mace, to na pewno tr...jeśli ma być bez gotowania na mace, to na pewno trzeba będzie dodać tej maki więcej. Ryż podczas gotowania powiększa się o masę wchłoniętego mleka. Dlatego ja bym radziła, jeśli miałaby być użyta maka, zwiększyć jej ilość, a zmniejszyć ilość mleka. Nietety nie podam miar o ile te podmianki można było zrobić.Kamilahttps://www.blogger.com/profile/17505167166162483806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post-39585429083276316562013-10-24T12:40:53.450+02:002013-10-24T12:40:53.450+02:00czy można zrobić to danie z mąki z ryżu brązowego?...czy można zrobić to danie z mąki z ryżu brązowego? Wtedy teoretycznie nie trzeba by gotować ryżu do rozklejenia się,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06934734851552064397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7315926193357540460.post-81893030833427163572013-06-04T22:28:14.821+02:002013-06-04T22:28:14.821+02:00Racuszki z ryżu i to brązowego, super zdrowa alter...Racuszki z ryżu i to brązowego, super zdrowa alternatywa, koniecznie będę musiała wypróbować ten przepis.<br />Dziękuję za udział w mojej akcji.<br />Pozdrawiam,<br />Moje Kulinarne RozterkiMoje Dietetyczne Rozterkihttps://www.blogger.com/profile/02471309333357328345noreply@blogger.com