ALERGIA NA PSZENICĘ TO NIE TO SAMO CO DIETA BEZGLUT. wyjaśniam I JESZCZE O CO CHODZI Z TYM ORKISZEM

2 cze 2013

Koktajl pomidorowo-tuńczykowy

Pewnie na samą myśl o tuńczyku w koktajlu Was skręca, co?
Miałam to samo :)
Zarzekałam się, że nigdy tego nie wypiję.
A jednak...
raz spróbowałam i się zakochałam.
Pyszny koktajl,
a do tego bardzo sycący.



1 porcja

ok. 200kcal

300ml soku pomidorowego
ok. 100g tuńczyka w sosie własnym
ząbek czosnku
łyżka siemienia lnianego
sól, pieprz i ulubione zioła

Sok pomidorowy, tuńczyk, czosnek i siemię miksujemy na gładki płyn. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami.

UWAGA: przepis pochodzi w diety weekendowej doktora Bardadyna


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, że do mnie zajrzałeś.