Śniadanie:
- zielony shake z pędami młodego jęczmienia KLIK
- sałata z rukoli z pieczonym burakiem KLIK
Obiad:
- pieczone warzywa z sosem koperkowo-sezamowym (kroimy w plastry 4 marchewki, 2 cukinie i 1/2 selera. Skrapiamy 2 łyżkami oleju kokosowego. Posypujemy 1/2 łyżeczki cynamonu i chili do smaku. Pieczemy ok. 30 minut w 200st.C. Po upieczeniu polewamy sosem zrobionym z soku 1/2 cytryny, soli, posiekanego 1/2 pęczka koperku i 2 łyżek oleju z lnianki)
- surówka z kapusty kiszonej z chili KLIK
- pieczone jabłka z cynamonem KLIK
Kolacja:
- wywar warzywny KLIK
Imbirówka: KLIK
pijemy w ciągu dnia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję, że do mnie zajrzałeś.