Z takim tempem uzupełniania jadłospisów z detoksu, to może wyrobię się do kolejnych wakacji ;)
Opornie mi to idzie.
śniadanie:
- sok z marchwi i selera (2 porcje: 1/2 selera, 6 marchwi, 1 jabłko, kawałek imbiru o długości kciuka; warzywa wyciskamy w sokowirówce)
- sałata z awokado KLIK
obiad:
- bataty KLIK
- tajska surówka z ogórka (2 porcje: 1 ogórek wężowy pokrojony w plastry, do tego dressing z wymieszanych: 1/4 szklanki soku z cytryny, 2 łyżki syropu z agawy lub miodu, 1 drobno pokrojona papryczka chilli, starty imbir o długości 1/2 kciuka
- krem bananowy (2 porcje: 4 banany gotowane przez 5 minut na parze zmiksowane z 6 łyżkami oleju kokosowego, zmieszana z garścia jagód goji)
kolacja:
- zupa pomidorowa (2 porcje: 2 ostre chili przesmażamy na 2 łyżkach oliwy z oliwek, wlewamy 400ml przecieru pomidorowego, łyżkę koncentratu pomidorowego i 200ml wody, przyprawiamy sola i pieprzem. Zagotowujemy. Przed podaniem posypujemy posiekana natka pietruszki)
Imbirówka KLIK
pijemy w ciagu dnia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję, że do mnie zajrzałeś.